dijous, 25 d’octubre del 2012

The daily adventure of Molly Brown



La activitat educativa que Un Racó de Món presenta, va destinada a alumnes de cicle mitjà. El que pretenem és educar als nens i nenes en l'ensenyament de l'anglès perquè pensem que l'aprenentatge des de ben petits afavorirà una comprensió en anys més tardans. Un del problema amb que es troben els mestres és que a les seves classes hi ha nens de tots els nivells, de manera que mentre que uns necessiten reforçar allò donat a classe, els altres poden avançar més en quant a continguts. És per això que hem creat aquesta activitat educativa, la qual s'adapta al nivell d'aprenentatge de l'alumne. El nivell en si de l'activitat és el corresponent al cicle que cursen en quant a vocabulari, però apareixen estructures més complexes que els alumnes amb més dificultats no podran seguir, de manera que seria una bona opció treballar els continguts a la mateixa aula amb els nens i nenes per tal que el mestre pugui guiar-los. 

El format que hem escollit per treballar la nostra activitat basada en l'aprenentatge de vocabulari en anglès (colors, animals, accions i emocions) ha estat una webquest, ja que ens interessava molt que els alumnes poguessin treballar els continguts per ells mateixos i en qualsevol moment o lloc. La webquest consta de diversos apartats de manera que es va introduint al alumne a poc a poc en els continguts i la tasca. També hi ha unes activitats proposades, les quals tenen un sistema d'avaluació, que hauran de servir perquè l'alumne pugui constatar si ha assolit els coneixements donats.


El contingut educatiu l'hem mostrat en forma de conte, ja que pensem que aquesta modalitat és una eina que permet arribar als nens, gràcies a la seva virtut de eina lúdica i motivadora, capacitat de transportar als nens a diferents móns, ajuda a adquirir conceptes, valor  i també té la capacitat d'aportar eines per a la vida. Així doncs, la nostra protagonista, la Molly Brown, la qual tindrà en tot el procés un paper destacat, farà un repàs de la rutina que segueix en un dia qualsevol.



Per finalitzar us deixem la nostra webquest i esperem que sigui de molta utilitat a tothom qui vulgui emprar-la. Moltes gràcies i us desitgem una bona feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada